You are here

Az Europ Assistance a francia gasztronómia kiemelt támogatója

2012. június 16.
 

A Francia Intézet szervezésében és az Europ Assistance támogatásával már harmadik alkalommal rendeztük meg a francia gasztronómiai estet. A kulináris esemény fontos szerepet tölt be cégünk életében, hiszen kiemelkedő lehetőséget biztosít üzleti kapcsolataink építésére és megerősítésére egyaránt, ami stratégia célkitűzésünk is ebben az évben.

 

 

Rendezvényünk alkalmával kiemelt partnereink bepillantást nyerhettek Jean-Marie Notelet, a Párizsi Caius étterem séfje segítségével a különleges francia konyha világába, a szó legszorosabb értelmében is. Az est „otthonául” szolgáló francia hotel cuisine-je ugyanis az esemény első számú színhelye volt.

 

Bízunk benne, hogy jövőre ismét lehetőségünk lesz segíteni a méltán népszerű rendezvény megrendezését.