You are here

Elindult AutoSOS termékünk nyári marketing kampánya

2012. június 16.

 

Első B2C termékünk értékesítési volumenében jelentős szerepet töltenek be a nyári hónapok, hiszen a külföldre utazók és a belföldön nyaralók egyaránt kiemelten érdeklődnek autós assistance szolgáltatásunk iránt.

 

A szezon marketingkommunikációját „Foci EB” alkalmazásunk nyitotta az AutoSOS Facebook oldalán, amely segítségével a Labdarugó-Európa-bajnokság mérkőzéseire tippelhettek rajongóink. Ez az első alkalmazásunk, ami teljesen interaktív – azaz játszható, ismerőseink meghívására is alkalmas, és üzenőfalunkon is folyamatos visszajelzést ad – aminek köszönhetően már nem csak az autósokat, hanem a focirajongókat is megcélozhatjuk.

 

 

AutoSOS Facebook - Foci EB Kampány
 

 

Elmondhatjuk, hogy alkalmazásunk az EB alatt kiemelkedő sikert ért el, hiszen 9100-an regisztráltak rá, amiből 4000-en egyben új AutoSOS like-olók is. Rajongóink közel 130 000 tippet adtak le ezen időszak alatt.

Az idei szezonban, széles körű kommunikációs tervünk szerint számos online felületen fog megjelenni az AutoSOS, a már hagyományosnak tekinthető Google és Facebook mellett. Így, különböző méretű bannerek és text linkek, valamint pr-cikk és nyereményjáték is megszólítja majd potenciális ügyfeleinket, olyan népszerű honlapokon, mint az Origo, a Vezess.hu, a Használtautó.hu, és a Holtankoljak.hu. Célcsoportunkat pedig kibővítettük kifejezetten a hölgyeknek szóló kampányelemekkel, amelyek a Nők Lapja Cafén fognak megjelenni.

Természetesen idén is új szórólapok és plakátok készítésével támogattuk a viszontértékesítői partnereinket Új üzenetünk szlogenünkhöz, a „gondtalan utazásért”-hoz kapcsolódik, ezért marketing eszközeink képi világa a lerobbanás kellemetlen következményeire, és ezek megoldására összpontosít.

 

Bízunk benne, hogy a nyár folyamán, a fent részletezett stratégiának köszönhetően minél több új ügyfelet tudunk majd akvirálni.

 

AutoSOS szolgáltatásunkról bővebb információ a www.autosos.hu –n és a 14567-es rövidszámon hívható Információs vonalunkon érhető el.