You are here

AutoSOS Bázis motorra

AutoSOS Bázis motorra

Csak évi 7900 Ft

  • Rendszámmal rendelkező motorkerékpárokra
  • Magyarország teljes területén
  • Korlátlanul igénybe vehető
  • Azonnali, helyszíni segítség

Amennyiben AutoSOS Bázis motorra csomagot szeretne kötni, kérjük, igényét küldje nekünk az autosos@europ-assistance.hu e-mail címre és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

A magyar piacon egyedülálló újdonságként Bázis csomagunk már motorkerékpárokra is köthető!

Az AutoSOS belföldi motoros assistance szolgáltatása lehetőséget kínál arra, hogy Ön utazásai során biztonságban tudhassa motorkerékpárját abban az esetben is, ha egy hosszabb túra alatt előre nem látható esemény miatt (pl. műszaki hiba) Önnek szakszerű segítségre lenne szüksége.

Garantált kiérkezés 1 órán belül

Magyarország területén garantáljuk az 1 órán belüli kiérkezést. Amennyiben pedig ezt önhibánkból nem tudjuk tartani, assistance csomagja éves díjának 50%-át visszatérítjük Önnek.

Helyszíni javítás

Az Europ Assistance megszervezi a helyszíni segélyszolgálatot. Ha jogi korlátozás - garanciális korlátozás vagy földrajzi szolgáltatási kizárólagosság - nem merül fel, a javító megkísérli a menetkészség helyreállítását a helyszínen.

Szakszervizbe szállítás

Amennyiben a motorkerékpár helyszíni javítására nincs lehetőség, az autómentő elszállítja a benne lévő személyes poggyásszal együtt, a gépjármű elhelyezkedésétől számított legközelebbi, legfeljebb 50 km távolságra fekvő szakszervizbe, amely alkalmas a motorkerékpár tartós és üzembiztos megjavítására.

Tárolás a következő munkanapig

Amennyiben a legközelebbi kereskedő - hétvége, éjszakai időpont miatt - zárva tartana vagy túlzsúfolt lenne, az Europ Assistance a motorkerékpárt egy biztonságos parkoló létesítménybe, majd a rákövetkező munkanap reggelén a szakszervizbe szállítja.

Szerviz információ

Az Europ Assistance a motorkerékpár szervizbe szállítását követően tartja a kapcsolatot Ön és a szerviz között.