You are here

Az EA 2012-ben is szponzorálta a MÉBOT szakmai napját

2012. június 16.
 

A Magyar Élet- és Egészségbiztosítási Orvostani Társaság (MÉBOT) a biztosítási orvostan tudományos fóruma. Elsődleges célja, hogy a tágabb értelemben vett egészségügyi szakma képviselőinek, beleértve az egészségügyi intézmények dolgozóit, valamint a biztosítási szakma képviselőit egyaránt, lehetőséget biztosítson arra, hogy hivatalos formában is megvitathassák a szakma által elért eredményeket, és meghatározzák a követendő célokat.

Cégünk aktívan részt vesz a MÉBOT rendezvényein, hiszen mind szolgáltatóként, mind biztosítóként fontosnak tartjuk a naprakészséget e szakterület kihívásaival, aktuális helyzetével kapcsolatban. Bízunk abban, hogy szakértőként mi is hozzájárulhatunk a Társaság céljaihoz.

A MÉBOT által meghirdetett programok rendszerint kapcsolódnak az assistance-hoz, illetve az utasbiztosításhoz, mint minőségi szolgáltatásokhoz, ezért is fontos, hogy részt vegyünk programjaikon. Az Europ Assistance-t Kalmár László, Ügyvezető Igazgató képviselte a legutóbbi konferencián, valamint ezúttal Operációs Vezetőnk, Nagy Ferenc tartott előadást a hurghadai esetről, Biztosítási Szakértőnk, Borókay Ferenc pedig a telemedicina szolgáltatási területhez kapcsolódó tájékoztató kiadvánnyal készült az eseményre.

 

Aktuális hír, hogy Borókay Ferencet a MÉBOT elnökségi tagjának választották. Kollégánknak ezúton is gratulálunk ehhez a szakmai elismeréshez!