You are here

Történetünk

Az Europ Assistance 1963-as franciaországi megalakulása óta a világ első számú, referencia szintű szolgáltatója az assistance (professzionális segítségnyújtás) szolgáltatások terén. Világszerte több mint 115 millió ügyfél számíthat a nap 24 órájában bármikor arra, hogy ha utazása közben vagy otthonában probléma merül fel, vagy más jellegű segítségre vagy információra van szüksége, egyetlen telefonhívással azonnali segítséget kaphat munkatársainktól és partnereinktől.

Az Europ Assistance 1997 óta van jelen Magyarországon, és biztosít assistance szolgáltatásokat partnereinek és ügyfeleinek a magyar, román és szerb piacon. Régiós központként az Europ Assistance Magyarország bármilyen helyzetben képes segíteni ügyfeleinek a környező országokban, valamint egyedülálló nemzetközi hálózatunknak köszönhetően bárhol a világon. Szolgáltatásunk kulcsa egyedülálló szolgáltató partnerekből álló világhálózatunk és 40 speciális felkészültségű éjjel-nappal működő segélyhívó központunk, melyek a világ több mint 208 országában teszik lehetővé az azonnali helyszíni beavatkozást az év 365 napján.

Célunk az aktív társadalmi felelősségvállalás

Professzionális segítségnyújtással – egészségügyi, autós, utazási, otthon & család területen – foglalkozó vállalatként, az Europ Assistance Magyarország kiemelten fontosnak tartja, hogy a társadalmi felelősségvállalás terén is aktív legyen, segítve a rászorulókat. Stratégiánk fontos eleme CSR-programunk, melynek keretében idén ismét ellátogattunk a Szent János Kórház Gyermekpszichiátriai részlegének játszóterére, amit 2009-ben munkatársaink újítottak fel, idén pedig játékokat ajándékoztunk a gyermekeknek, valamint elvégeztük a szükségessé vált felújítási munkálatokat – kerti asztalok, székek újrafestése, sövénynyírás, kerti tároló lefestése.

CSR-programunk keretében a kórház gyermekeket ellátó részlegeinek 10 db számítógépet ajándékozunk monitorok nélkül, mellyel célunk segíteni a kórházban dolgozó orvosok és ápolók munkáját, valamint hatékonyabbá tenni a gyermekellátást.

Természetesen a jövőben is szeretnénk hasonló kezdeményezésekkel támogatni a rászorulókat, ahogy nap, mint nap ügyfeleinket is segítjük éjjel-nappal elérhető assistance (professzionális segítségnyújtás) szolgáltatásainkkal.