You are here

Az Europ Assistance-ról

Care Szolgáltatások: az innovatív, személyre szabott szolgáltatások új generációja

Az Ön igényei folyamatosan változnak. Manapság a legtöbbet akarja kihozni a magánéletéből, a családdal töltött időből, a jövőbeni terveiből, valamint az egészség, az otthon, a vezetés és az utazás területén az igazán lényeges dolgokra szeretne koncentrálni.

Ezen szükségletek kielégítésére  az Europ Assistance megalkotta a "Care Szolgáltatásokat", a személyre szabott szolgáltatások új generációját, hogy támogatást és segítséget nyújthassunk Önnek bármilyen élethelyzetben.

Egy nemzetközi csoport 410 000 partnerrel, 208 országban

Az Europ Assistance 300 millió emberről gondoskodik szerte a világban. A 7 000 alkalmazottal és a terepen beavatkozó 38 helyi vállalattal a Csoport egy nemzetközi helyszíni segítségnyújtó rendszert fejlesztett ki, hogy végrehajtsa a Care Szolgáltatások innovatív, mindennapi vízióját a jól szervezett, 420 000 partnerből álló szolgáltatói hálózat segítségével.

A Care Szolgáltatások fejlesztése megtestesíti azt az új jelentést, amit üzleti területeinknek adunk. Ez magába foglalja a jelenlét erős érzését: hatékonyan cselekedni, amikor ügyfeleinknek szüksége van rá a mindennapi életben és éppúgy kivételes körülmények között. Fenntartva egy 50 év tapasztalatával alátámasztott innovációs kultúrát.

Eleget téve CARE vállalásainknak, a személyre szabott Care Szolgáltatások új generációját kínáljuk, ami integrálja az új technológiákat, és tökéletesen megfelel a helyi kontextusoknak és követelményeknek, bárhol a világon.

Az Europ Assistance globális jelenléte néhány mutatóban

  • 1 386 konszolidált bevétel (EUR millióban)
  • 7 000 állandó munkatárs
  • 4 300 assistance koordinátor
  • 400 hivatásos orvos
  • 420 000 számontartott szolgáltatópartner
  • 300 millió biztosított ügyfél, közvetlenül, vagy partnereinken keresztül
  • 58.2 millió assistance koordinátor által kezelt hívás
  • 11 773 046 művelet

Bővebb információkért kattintson ide!