You are here

AutoSOS Prémium Kishaszongépjármű

AutoSOS Prémium Kishaszongépjármű

Már évi 22900 Ft-tól

  • 3,5 tonna össztömegig
  • Európa jelentős területén
  • Belföldön is igénybe vehető
  • Díjmentes, azonnali segítség
  • Azonos kategóriájú cseregépjármű
  • Akár közlekedési balesetbiztosítással

Amennyiben AutoSOS Prémium Kishaszongépjármű csomagot szeretne kötni, kérjük, igényét küldje el nekünk az autosos@europ-assistance.hu e-mail címre és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Az AutoSOS külföldi assistance szolgáltatással kibővített kishaszongépjárművekre kialakított programja Önt határainkon túl sem hagyja cserben, így utazásai során biztonságban tudhatja autóját és a benne utazókat, abban az esetben is, ha előre nem látható esemény miatt (műszaki meghibásodás, baleset vagy önhiba) Önnek azonnali segítségre lenne szüksége.

Garantált kiérkezés 1 órán belül

Magyarország területén garantáljuk az 1 órán belüli kiérkezést. Amennyiben pedig ezt önhibánkból nem tudjuk tartani, assistance csomagja éves díjának 50%-át visszatérítjük Önnek.

Helyszíni javítás

Az Europ Assistance megszervezi a helyszíni segélyszolgálatot. Ha jogi korlátozás - garanciális korlátozás vagy földrajzi szolgáltatási kizárólagosság - nem merül fel, a javító megkísérli a menetkészség helyreállítását a helyszínen.

Szakszervizbe szállítás

Amennyiben a gépjármű helyszíni javítására nincs lehetőség, az autómentő elszállítja a benne lévő személyes poggyásszal együtt, a gépjármű elhelyezkedésétől számított legközelebbi, legfeljebb 50 km távolságra fekvő szakszervizbe, amely alkalmas a gépjármű tartós és üzembiztos megjavítására.

Tárolás a következő munkanapig

Amennyiben a legközelebbi kereskedő - hétvége, éjszakai időpont miatt - zárva tartana vagy túlzsúfolt lenne, az Europ Assistance a gépjárművet egy biztonságos parkoló létesítménybe, majd a rákövetkező munkanap reggelén a szakszervizbe szállítja.

Szerviz információ

Az Europ Assistance a gépjármű szervizbe szállítását követően tartja a kapcsolatot Ön és a szerviz között.

Csereautó 3 napra

Ha az autómentő nem tudta a helyszínen megjavítani gépjárművét, a szakszervizben történő javítás idejére megrendeljük Önnek a bérautót, és térítjük annak bérleti díját.

Tovább- vagy hazautazás

Csereautó helyett a gépkocsiban utazó személyek díjmentes továbbutazást is választhatnak a tervezett úticélig vagy otthonukig.

Szállás biztosítása 2 éjszakára

Csereautó vagy továbbutazás helyett a gépkocsiban utazó személyek legfeljebb 2 éjszakára – a szobára vonatkozó szállásköltségek átvállalásával az esetlegesen igénybevett többlet szolgáltatások értékét leszámítva - díjmentes szállást is választhatnak egy közeli szállodában, a gépkocsi javítás idejére.

Visszautaztatás külföldre

A megjavított gépkocsiért a biztosítottat vagy meghatalmazottját díjmentesen visszautaztatjuk a javítást végző külföldi szakszervizbe, ahol átveheti megjavított autóját.

Közlekedési balesetbiztosítás - 3900 Ft 1 évre

Szolgáltatásunk az autóban utazó személyeket biztosítja, külföldi közlekedési baleset esetén. A biztosítás keretében téríti az orvosi- és mentési költségeket, valamint poggyászbiztosítást is tartalmaz. Továbbá, egyaránt fedezi a beteglátogatás és a hazautazás idöpontjának változása miatt felmerülö többletköltségeket.