You are here

AutoSOS Bázis autóra

AutoSOS Bázis autóra

Csak évi 7900 Ft

  • Személygépjárműre köthető, 10 éves kor alatt
  • Belföldi utakhoz
  • Kedvező éves díj
  • Garantált kiérkezés 1 órán belül - vagy pénz visszatérítés
  • Helyszíni segítségnyújtás

Amennyiben vállalkozása nevére szeretné megkötni szolgáltatásunkat, kérjük, igényét küldje nekünk az autosos@europ-assistance.hu e-mail címre és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Az AutoSOS belföldi assistance programja lehetőséget kínál arra, hogy Ön utazásai során biztonságban tudhassa autóját és a benne utazókat, abban az esetben is, ha előre nem látható esemény miatt (műszaki meghibásodás, baleset vagy önhiba) Önnek azonnali segítségre lenne szüksége.

A magyar piacon egyedülálló újdonságként Bázis csomagunk már motorkerékpárokra is köthető!

Garantált kiérkezés 1 órán belül

Magyarország területén garantáljuk az 1 órán belüli kiérkezést. Amennyiben pedig ezt önhibánkból nem tudjuk tartani, assistance csomagja éves díjának 50%-át visszatérítjük Önnek.

Helyszíni javítás

Az Europ Assistance megszervezi a helyszíni segélyszolgálatot. Ha jogi korlátozás - garanciális korlátozás vagy földrajzi szolgáltatási kizárólagosság - nem merül fel, a javító megkísérli a menetkészség helyreállítását a helyszínen.

Szakszervizbe szállítás

Amennyiben a gépjármű helyszíni javítására nincs lehetőség, az autómentő elszállítja a benne lévő személyes poggyásszal együtt, a gépjármű elhelyezkedésétől számított legközelebbi, legfeljebb 50 km távolságra fekvő szakszervizbe, amely alkalmas a gépjármű tartós és üzembiztos megjavítására.

Tárolás a következő munkanapig

Amennyiben a legközelebbi kereskedő - hétvége, éjszakai időpont miatt - zárva tartana vagy túlzsúfolt lenne, az Europ Assistance a gépjárművet egy biztonságos parkoló létesítménybe, majd a rákövetkező munkanap reggelén a szakszervizbe szállítja.

Szerviz információ

Az Europ Assistance a gépjármű szervizbe szállítását követően tartja a kapcsolatot Ön és a szerviz között.