You are here

Karrier

Karrier

Miért mi vagyunk a legjobb választás? 

Kiemelkedő szintű assistance szolgáltatás – professzionális segítségnyújtás

A felmerülő problémák gyors és hatékony kezelése, az ügyfelek magas szinten történő kiszolgálása, de mindenekelőtt az emberi értékek tiszteletben tartása jelenti az assistance szolgáltatás, mint egyedülálló segítő szakmai segítségnyújtás lényegét.

Mindez elsősorban a különböző üzleti területeken történő sokrétű jártasságot, magas szintű felkészültséget, de mindenekelőtt proaktivitást, problémamegoldó képességet, kiemelkedő kommunikciós és empatikus készséget illetve elhivatottságot igényel munkatársainktól.

Tevékenységünk határokon átnyúló volta, sokszínűsége, az ehhez kapcsolódó kihívások és a magától értetődő csapatszellem a lehetőségek széles tárházát nyújtja minden csatlakozó, leendő munkatársunk számára is.

Küldetésünknek tekintjük nemcsak a lehetőségek felkínálását, hanem a folyamatos felkészítést, a részletekre is kiterjedő oktatást, a gyakorlati támogatás nyújtását is. Az oktatási anyag a szakmai felkészítésen túl az adott területen dolgozók mentális állapotának trenírozására, a kommunikációs képességek fejlesztésére is fókuszál. A képzés azokra a kommunikációs készségekre épít, amelyek segítik az ügyfél igényeinek pontos beazonosítását majd kiszolgálását, a probléma gyors és hatékony megoldását, illetve a sok esetben felfokozott érzelmek kezelését.

Az interaktív attitűd nagy előnynek számít ezen a pályán

 

Pályázat állásajánlatra

 

Kérjük, állásra történő jelentkezéskor töltse ki az alábbi mezőket!

 

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!