You are here

Otthon Assistance

Otthon Assistance

  • Azonnali segítségnyújtás költségvállalással
  • Éjjel-nappal elérhető Segélyvonal
  • Vészelhárítás hat alapszakmában
  • Megoldások minden igényre

 

Vészelhárítási és helyreállítási szolgáltatás megszervezése a szerződtetett és rendszeresen ellenőrzött, országos szolgáltatói hálózat koordinálásával egész Magyarország területén, immár több mint 6 éves tapasztalattal.

Kizárólag üzleti partnereink részére!

Vészelhárítás

Amennyiben az épület gépészeti, műszaki berendezéseinek meghibásodása vagy egy váratlan külső mechanikai behatás következtében vészhelyzet alakul ki, mely sürgős beavatkozást kíván a további károk és balesetveszély megelőzése érdekében (pl.: csőtörés következtében ázik a lakás vagy beletörik a kulcs a zárba és nem tudnak a lakásba bejutni), az Europ Assistance átvállalja (költségvállalásos esetben) az általa küldött szakiparosnak a vészelhárítás érdekében felmerült költségeinek bizonyos részét, előre rögzített maximális limitig.

Kiterjesztett garancia

A kényelmes otthonhoz hozzátartozik, hogy a benne található háztartási eszközök megfelelően működjenek.

Ezért dolgoztuk ki a Kiterjesztett Garancia szolgáltatásunkat, amely a háztartási berendezések javításához biztosít profi szakembereket.

IT Assistance

A XXI. század középpontjában a számítástechnika áll, amely folyamatosan fejlődésen megy keresztül. Egy hétköznapi ember számára sokszor nehezen követhető, ámbár a főcél a könnyű felhasználói kezelhetőség. Előfordul, hogy olyan problémával kerülünk szembe, ami egyszerűen orvosolható, mert beállítással, vagy eszközök összekapcsolásával gyorsan megoldható.  Számítástechnikában jártas szakemberink a távolból is segítenek:

  • A kezelési-, beállítási problémák megoldásban
  • Hardver eszközök meghibásodásának azonosításához